Az üdülőhelyi fórum nyitva maradt kérdése

Június 24-én tartott  üdülőhelyi fórumon vettem részt, ahol a feltett kérdéseim egyikére nem kaptam választ. Ez a közvilágítási rekonstrukcióval volt kapcsolatos:

Az elmúlt évben a városunkban közvilágítási rekonstrukció történt, amely során több helyen pótolták a hiányzó lámpatesteket is, pl. a Wesselényi utcában 4-5 helyen.
Mindennek dacára Alsóbélatelepen öt helyen még mindég hiányzik a lámpatest.
Fentieket ez évi január elején e-mailban jeleztem,  majd megismételtem a tavaszi közmeghallgatáson, ahol a jegyző úr válaszolt. Válasza szerint a jelzett helyeken felül kell vizsgálni, hogy indokolt-e újabb lámpatest létesítése, mert ha az indokolatlan, akkor csak teljes térítéssel lehet új lámpatestet  elhelyeztetni.

Ezen helyek:  Batthyányi utca 12 ingatlannál
Magyar Bálint utca Balaton felőli oldalán, a Szt. Anna kápolnától a Fonyód felé a  második oszlopon
Magyar Bálint utca Tulipán utca sarkától Fenyves felé a berek felőli oldalon több (2 vagy 3 db)
Tulipán utcában, a Magyar Bálint utca Balassa utca  közötti szakaszán.

Kérdezzük a tisztelt Önkormányzatot: megtörtént-e a jegyző úr által jelzett felülvizsgálat, ha igen, mi az eredménye, ha nem, miért nem?

Megjegyzendő, hogy a felülvizsgálatról nincsen tudomásunk, ha volt is, arról bennünket nem értesítettek.

Kérjük a tisztelt Önkormányzatot, hogy a jelzett felülvizsgálatot megtartani, ahol Önök szerint is indokolt, a rekonstrukció befejezéseként a hiányzó lámpatesteket felszereltetni szíveskedjenek.

A Fórumon hozzászólásomban jeleztem, hogy a június 22-i szúnyogirtás eredményesnek tűnt, de ebben sajnos, nagyot tévedtem: az esti órákban  a szúnyoginvázió ha lehet, még nagyobb intenzitással, legfeljebb időben később jelentkezett.

Kérjük, jelezzék az illetékes hatóságok felé a szúnyogirtás totális csődjét, eredménytelenségét, mert ez így az adófizetők pénzének az elherdálása, teljesen felesleges pénzkidobás. Az adónkért hatékony szúnyogirtást követelünk!

Tisztelettel:

Szalay László titkár

Alsóbélatelepi Fürdőegyesület

Vélemény, hozzászólás?