Aktualitások 2020. Pünkösd

Kedves Alsóbélatelepiek és Nyaralótulajdonosok,

mint azt tapasztalhatták az elmúlt időszakban, kb. április eleje óta a Fürdőegyesület weblapja nem volt elérhető. A meghibásodást Jáky Miklós elnök és Boda Zoltán jelezte a hozzáértők számára és hála nekik, ismét aktív a honlapunk. Ezúton is köszönjük szépen! Reméljük, hogy a mögöttünk álló, mindenki számára megpróbáltatást jelentő járvány-vészhelyzetből fakadó karantén- és korlátozások után mindannyian jó egészségnek örvendenek és nemsokára az időjárás is kedvez a nyaralók elfoglalásának, a nyári időszakra történő leköltözéseknek, hogy újra találkozhassunk!

A legfrissebb aktualitások szerint a szokásos éves, tavaszi lomtalanítás a járvány miatt idén őszre tevődött át. A lomhulladék kihelyezésének időpontja ( a szállítást megelőző nap) október 26.
A LOMTALANÍTÁS kezdési időpontja október 27.

ÚJDONSÁG, hogy idén az egész város területén (nincs külön KELET és NYUGAT) a fent említett napon kezdik meg a lomhulladék elszállítását. Napi kapacitástól függően 2-3 hét alatt fogják a feladatot elvégezni. (forrás: fonyod.hu és PELSO-KOM Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.)

Illetve városunk polgármestere, Hidvégi József a Fonyód Médiának adott videós interjújában a következő újdonságokat jelentette be, amelyek a nyári időszakra vonatkoznak:

  • A Várhegyi Széplátó egyelőre nem nyit ki!
  • Parkolás Fonyódon – kell-e fizetni?
  • 2020 nyarán négy strand lesz fizetős városunk területén!

Ugyanakkor Pünkösdkor elindultak a hajók a Balatonon, ezzel kezdetét vette a 174. hajózási szezon! Fonyód város honlapján további fontos részleteket olvashatnak az alábbi cikkben: http://fonyod.hu/hu/hirek/hrek/%C3%B6nkorm%C3%A1nyzat/1512-puenkoesdkor-kezdetet-veszi-a-174-hajozasi-szezon

Továbbra is vigyázzunk Magunkra és Egymásra!

Vélemény, hozzászólás?