Őszi programok

Fonyód város, a Fonyódi Kulturális Intézmények szervezésben idén is színes őszi programokat kínál. Októberben számos programmal kedveskednek az idősebb korosztály számára, az “Idősek Hónapja” alkalmából. Ugyanakkor a gyerekeknek, családoknak is tartogatnak kellemes, minőségi kikapcsolódási lehetőségeket az őszi hónapok.
Idén, október 20-án, szombaton kerül megrendezésre a Tök jó Nap, gasztronómiai, családi rendezvény a Dísz téren. De lesz könyvbemutató és közönségtalálkozó (Bán Mór a neves történelmi-, fantasy- és sci-fi regényíró Hunyadi-sorozata az elmúlt évek legnépszerűbb történelmi regényírója látogat el a könyvtárba október 2-án, kedden 17 órakor.)
Október 6-án, szombaton délután 15.00 órától pedig egy kerékpáros kiránduláson lehet részt venni, amelynek címe Helytörténeti szomszédolás Balatonfenyvesre, ahol a szomszéd település kulturális értékeit lehet közelebbről megismerni. (Alsóbélatelep és Fenyves határában, a vasúti megállóhely peronjának végénél 15.30-kor fogadja a résztvevőket Balatonfenyves küldöttje, Krizsai Mónika könyvtáros, így akik szeretnének kerékpárjaikon ott is csatlakozhatnak.)
Továbbá teljes hétvégét betöltő rajzfilmünnep és színházi előadás is szerepel a színes repertoárban.

A programok ingyenesek a résztvevők számára.

Az előzetes regisztrációhoz kötött rendezvények külön jelezve vannak.

A részletes programokat a plakátokra kattintva olvashatják, illetve a Fonyódi Kulturális Intézmények facebook oldalán, hírekről, beszámolókról, aktualitásokról a fonyod.hu oldalon tájékozódhatnak.

Szeptemberi programok

Októberi programok

Vélemény, hozzászólás?