Karácsonyi üdvözlet és tájékoztatás

Tisztelt és kedves nyaralótársaim!

Először is boldog karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag új évet kívánok valamennyi kedves alsóbélatelepi nyaralótársamnak

Tájékoztatásul elmondom, hogy részt vettem a december 14-i képviselőtestületi ülésen, ahol alsóbélatelepi témát nem tárgyaltak.

Az ülés végén nem kaptam szót, mert a teljes testületnek időre el kellett mennie, és az egész tárgyalás időben csúszásban volt. Ezért a legfontosabb témákat e-mail-ben megküldtem az önkormányzatnak, melyet a bejegyzés végére bemásoltam.

“Tisztelt Önkormányzat!

Az Alsóbélatelepi Fürdőegyesület kellemes, boldog karácsonyi ünnepeket  és sikerekben gazdag boldog új évet kíván az Önkormányzatnak, valamint valamennyi fonyódi lakosnak a 2018 évre!

Sajnos, a december 14-i képviselőtestületi ülésen  -idő hiányában-  nem kaphattam szót,  ezért a készülő 2018. évi költségvetéssel kapcsolatos észrevételt ezúton teszem meg.

Többször jeleztem már az alsóbélatelepi közvilágítás hiányosságait, a legutolsó  válaszuk szerint a következő évi költségvetésbe be lesz állítva.
A pontosítás végett megismétlem a hiányzó lámpatestek helyét, ezek Magyar Bálint utca Balaton felőli oldalán a kistemplomtól Fonyód felőli második oszlopon, továbbá a Magyar Bálint utcában a Tulipán utca sarkától visszafelé a Nagyberek felőli oldalon három oszlopon, valamint a Tulipán utcában a Magyar Bálint utca és a Balassa utca  közötti szakaszán szükséges új világítótesteket felszerelni, a Tulipán utcában tartóoszlop is szükséges.

Szükségesnek tartjuk továbbá a költségvetésbe beállítani a 2017 évi Báthory strandi, illetve a Huszka utcai strandi medertisztításokkal kapcsolatos utómunkálatok költségeit.

Szíves intézkedéseiket kérjük és várjuk!”

Szalay László, titkár

Vélemény, hozzászólás?